Jan Jippe Arends

Jan Jippe Arends

Jan Jippe is in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht binnen het strafrecht, nadat hij daar in 2010 ook afstudeerde binnen het internationaal recht. Sindsdien heeft hij voortdurend in het strafrecht gewerkt. Zo werkte hij bij een advocatenkantoor in Amsterdam, bij een rechtbank en bij het Openbaar Ministerie. In deze verschillende rollen heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan strafzaken zoals vermogensdelicten, drugs en geweld, maar ook jeugd- en zedenzaken. Ook heeft hij de nodige ervaring op het gebied van internationale rechtshulp, zoals uit- en overleveringen.

Sinds 2024 is Jan Jippe als advocaat verbonden aan Domstad Advocaten. Door zijn eerdere werkervaring weet Jan Jippe hoe opsporingsonderzoeken lopen en hoe rechters en officieren van justitie vervolgens naar een zaak kijken. Hij weet daardoor snel tot de kern van de zaak te komen. Al deze kennis en ervaring zet hij graag in voor zijn cliënten.

Jan Jippe is een enthousiaste en betrokken advocaat die goed luistert naar zijn cliënten. Hij vindt het belangrijk dat een cliënt juridisch inhoudelijk goed wordt geadviseerd, maar heeft net zoveel oog voor de persoon achter een zaak.