Rechtsgebieden

Strafrecht

Bij Domstad Advocaten bent u welkom met al uw vragen of problemen op strafrechtelijk gebied. Wanneer u een dagvaarding/oproeping heeft ontvangen of anderszins in aanraking met politie of justitie bent gekomen is het van belang dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Wij zullen naar uw verhaal luisteren en u voorzien van raad en daad.

Domstad Advocaten richt zich voornamelijk op het commune (jeugd)strafrecht waarbij u kunt denken aan vermogens-, levens- en zedendelicten, mishandeling en drugszaken. Voorts is er gedegen ervaring op het gebied van internationale misdrijven, overleveringszaken, verkeersstrafrecht, gratie-, en schadevergoedingsverzoeken.

Jeugd(straf)recht

Als jeugdige ben je ook welkom bij Domstad Advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het civielrechtelijke (OTS, uithuisplaatsing) als strafrechtelijke jeugdrecht.

Civiel recht

Wij kunnen u helpen met civielrechtelijke problemen van uiteenlopende aard. Heeft u problemen met uw verhuurder of huurder? Bent u civielrechtelijk aansprakelijk gesteld of wordt u geconfronteerd met een incasso? Of heeft u juist iets te vorderen van iemand? Neem contact met ons op, maak een afspraak en wij bespreken de kwestie.

Specifieke expertise

Wij zijn er voor al uw juridische problemen. Mocht het zo zijn dat wij de betreffende expertise niet in huis hebben of van mening zijn dat u elders beter geholpen kunt worden dan brengen wij u in contact met de meest geschikte specialist uit ons uitgebreide netwerk.