Domstad Advocaten

Sinds haar oprichting op 1 september 2016 is Domstad Advocaten gevestigd in het hart van Utrecht. Na 3 jaar gezamenlijk te hebben gebouwd aan een stevig fundament hebben Rutger van Veen en Marijn Landsman per september 2019 versterking gekregen van Sophie Sassen. Met z’n drieën wordt bevlogen gewerkt voor cliënten en verder gebouwd aan de toekomst van Domstad Advocaten.

Vanuit de Domstad voorzien Sophie, Rutger en Marijn cliënten door het gehele land van juridische bijstand.

Betrokkenheid, vertrouwen en kwaliteit

Domstad Advocaten staat voor betrokkenheid, vertrouwen en kwaliteit. Betrokkenheid door het nauwe contact tussen cliënt, advocaat en (waar mogelijk) overige partijen. Vertrouwen door een heldere, oprechte en duidelijke wijze van communiceren. Kwaliteit wordt geboden en gewaarborgd door specialisatie en reflectie.

Communicatie

Eén van de hoofddoelen van Domstad Advocaten is om bereikbaar te zijn. Bovenal in daad en woord naar de cliënten maar ook voor de gehele betrokken juridische keten. In een juridisch conflict moet worden gekeken naar de mogelijkheid tot dialoog. Communicatie is hiertoe de sleutel. Het kan zorgen voor helderheid, begrip en leidt niet zelden versneld tot een oplossing, verduidelijking dan wel tot het voorkomen van escalatie. Onder meer door dit proactief uit te dragen en te belijden streeft Domstad Advocaten naar het optimale resultaat voor haar cliënten.

Problemen zijn er om te worden opgelost, zo snel en effectief mogelijk, zodat u er het minst ongemak van ervaart.

Problemen zijn er om te worden opgelost, zo snel en effectief mogelijk, zodat u er het minst ongemak van ervaart.

Contact

De deuren van Domstad Advocaten staan open voor een vrijblijvend eerste consult. Bel of loop binnen voor een oriënterend gesprek.

Naar de contactpagina