Famke Koolhof

Famke is in 2014 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien heeft zij altijd binnen het strafrecht gewerkt. Ze heeft vanuit verschillende rollen bij het Openbaar Ministerie te maken gehad met diverse nationale en internationale opsporingsinstanties en uitvoeringsinstanties zoals het Centraal Orgaan VOG, waardoor ze de strafrechtspraktijk vanuit veel verschillende invalshoeken heeft leren kennen.

Negen jaar lang heeft zij kennis en ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan strafzaken zoals vermogensdelicten, drugs en geweld, maar ook jeugd- en zedenzaken.

Sinds 2023 is Famke verbonden als advocaat aan Domstad Advocaten. Door haar eerdere werkervaring weet Famke hoe opsporingsonderzoeken lopen en hoe rechters en officieren van justitie vervolgens naar een zaak kijken. Ze weet daardoor snel tot de kern van de zaak te komen. Al deze kennis en ervaring zet ze graag in voor haar cliënten.

Famke is een enthousiaste en betrokken advocaat die goed luistert naar haar cliënten. Zij vindt het belangrijk dat een cliënt juridisch inhoudelijk goed wordt geadviseerd, maar heeft net zoveel oog voor de persoon achter een zaak.