Eva Borg

Eva Borg

Eva is in 2012 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien heeft zij altijd binnen het strafrecht gewerkt. Eerst als juridisch medewerker bij de rechtbank en daarna in verschillende rollen bij het Openbaar Ministerie.

Elf jaar lang heeft zij kennis en ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan strafzaken zoals vermogensdelicten, drugs, geweld en ook milieu- en veiligheidszaken. Denk daarbij aan zaken op het gebied van illegaal vuurwerk, geneesmiddelen, dieren, fraude, witwassen, oplichting en valsheid in geschrift.

Sinds 2023 is Eva verbonden als advocaat aan Domstad Advocaten. Door haar eerdere werkervaring weet Eva hoe opsporingsonderzoeken lopen en hoe rechters en officieren van justitie vervolgens naar een zaak kijken. Ze weet daardoor snel tot de kern van de zaak te komen. Al deze kennis en ervaring zet ze graag in voor haar cliënten.

Eva is een enthousiaste en betrokken advocaat die goed luistert naar haar cliënten. Zij vindt het belangrijk dat een cliënt juridisch inhoudelijk goed wordt geadviseerd, maar heeft net zoveel oog voor de persoon achter een zaak.

In haar vrije tijd geeft Eva les op basisscholen en middelbare scholen over het recht.